VVV Ootmarsum Pianofestival Twente
Facebook Pianofestival Twente
Pianofestival Twente

Programma

Pianoconcert Duo PianoArte - Mariete Peerik en Margreet Wilmer

11:00

zondag

10

SEPT

V. GavrilinSketches

    - Chimes

    - Imitation of Antiquity

    - Galop

    - Watching the dream

    - Little clock

    - Troika

    - Intermezzo

    - Coachmen's quarter

    - Waltz


40 minuten

Mariete Peerik begon haar pianostudie op 6-jarige leeftijd bij Pierre Ruhlmann en heeft vervolgens les gehad van Alexander Warenberg. Ze voltooide haar pianostudie in Italië bij de meesterpianist Andrea Turini. Na het behalen van haar conservatoriumdiploma heeft ze jaren gewerkt als docente piano in Italië, waar ze de ‘Accademia Musicale Sant’Orsola’ oprichtte.

Haar passie voor lesgeven kwam in Nederland tot uiting in de Pianoschool Pianoarte.

Als uitvoerend pianiste heeft ze meerdere concerten gegeven zowel als soliste als in duoformatie. Mariete Peerik is actief in het organiseren van concerten en is organisator van het pianofestival Ootmarsum


Margreet Wilmer is met pianoles begonnen bij José Lohman en is afgestudeerd aan het Conservatorium in Enschede bij Benno Pierweijer met als hoofdvak piano. Nadien heeft ze lessen gevolgd bij de pianist en pianopedagoog Michail Markov. Als uitvoerend pianiste is Margreet actief in meerdere duoformaties en als begeleidster van zanggroepen waarmee ze regelmatig concerten geeft.

Margreet heeft tevens een grote passie voor lesgeven en is werkzaam aan vier muziekscholen. Margreet Wilmer is enthousiast medewerkster aan het Pianofestival Ootmarsum.

Dit concert vindt plaats in de Themazaal van het Museum Ton Schulten, tussen de kleurrijke, imponerende, krachtige en mysterieuze schilderijen van de hypnotiserende wereld van Ton Schulten, vol emotie en betovering.


Wij bedanken het Museum Ton Schulten voor het gratis beschikbaar stellen voor het pianofestival Ootmarsum van de Themazaal, de filmzaal en de Galerie Chez-moi.

INFORMATIE

Locatie

Museum Ton Schulten

Ton Schultenplein 1

Ootmarsum

Zaal open

10:30

DuoPianoArte

Programmaboekje

uitverkocht

Pianofestival

Ootmarsum

9 - 24 september 2023