Pianofestival Ootmarsum
Pianofestival Ootmarsum
Pianofestival Ootmarsum

11:00

zaterdag

14

SEPT

Programma

F. Chopin


F. LisztBallade n. 4 op 52 in f mineur


Dante sonata S. 161


Après une lecture de Dante:

Fantasia quasi sonata

45 min

Sandra Cebrián Hidalgo (Medina del Campo, 1999) is een jonge Spaanse pianiste. Zij begon haar muziekstudie op 5-jarige leeftijd en studeerde al vanaf haar tiende jaar aan het conservatorium in Valladolid.


Onder de begeleiding van Miriam Gómez-Morán, studeerde ze aan het Conservatorium van Castilla y León waar ze haar Master in Piano Performance behaalde. In deze jaren heeft ze lessen gevolgd bij Alberto Rosado, Jose Felipe Díaz Álvarez-Estrada en Juan Carlos Fernández-Nieto.

Sandra Cebrián heeft masterclasses gevolgd van Nikolái Lugansky, Boris Berman, Elisabeth Leonskaja, Péter Nagy, Josep Colom, Graham Jackson, Sheila Arnold, Havard Gimse, Christopher Park, Miguel Ituarte en Juan Pérez Floristán.


Sandra Cebrián heeft al meerdere prijzen gewonnen, waaronder de eerste prijs in de IV-editie van het concours ‘Nouvelles Étoiles' in Parijs, de derde prijs op het internationale concours Moskou Music Online, en heeft als finaliste meegedaan in het concours 'Marisa Montiel' in Linares en het Internationale Pianoconcours in Sigüenza.

Sandra Cebrián maakte deel uit van een orkestproject van het Spaanse Young National Orchestra tijdens de première van het werk ''Sonic Canvas'' van Raquel García-Tomás.


Daarnaast heeft ze samengewerkt met het Symfonisch Orkest van het Conservatorium van Castilië en León.

Geïnteresseerd in kamermuziek, heeft ze gewerkt als begeleidende pianiste voor de toelatingsexamens in Castilla y León en Madrid tussen 2018 en 2023.


Momenteel studeert Sandra Cebrián aan het conservatorium van Amsterdam bij Frank van de Laar en geeft ze concerten met het Praeteritum Ensemble in Spanje en met het Caoba Quintet in Nederland.

Dit concert vindt plaats in de Themazaal van het Museum Ton Schulten, tussen de kleurrijke, imponerende, krachtige en mysterieuze schilderijen van de hypnotiserende wereld van Ton Schulten, vol emotie en betovering.Wij bedanken het Museum Ton Schulten voor het gratis beschikbaar stellen voor het Pianofestival Ootmarsum van de Themazaal, de filmzaal en de Galerie Chez-moi.

Museum Ton Schulten, Ootmarsum

KAARTEN

Normaal Tarief

Jongeren (tot 18 jaar)

Dagkaart - za 14 sept

Weekendkaart - 14/15 sept

€ 15,00

€   5,00

€ 30,00

€ 60,00

Bestel Kaarten

Dagkaart

Weekendkaart

INFORMATIE

Locatie

MUSEUM TON SCHULTEN

Ton Schultenplein 1

7631 MA Ootmarsum

Parkeren

Stadsweide

Oldenzaalsestraat

7636 PK Ootmarsum

Google Kaart

Zaal open

10:45

parkeren is gratis

450 meter lopen

Afstand

Toelichting

programma

Pianoconcert Sandra Cebrián

Pianoconcert Sandra Cebrián

Google Kaart

volgt spoedig