Pianofestival

Twente

Home

Programma

Masterclass

Contact

Impressies

Pianofestival Twente - head

Nieuwsbrief

uitverkocht

V. Gavrilin


Sketches

    - Chimes

    - Imitation of Antiquity

    - Galop

    - Watching the dream

    - Little clock

    - Troika

    - Intermezzo

    - Coachmen's quarter

    - Waltz


PROGRAMMA

40 minuten

PIANISTEN

Mariete Peerik begon haar pianostudie op 6-jarige leeftijd bij Pierre Ruhlmann en heeft vervolgens les gehad van Alexander Warenberg. Ze voltooide haar pianostudie in Italië bij de meesterpianist Andrea Turini. Na het behalen van haar conservatoriumdiploma heeft ze jaren gewerkt als docente piano in Italië, waar ze de ‘Accademia Musicale Sant’Orsola’ oprichtte.

Haar passie voor lesgeven kwam in Nederland tot uiting in de Pianoschool Pianoarte.

Als uitvoerend pianiste heeft ze meerdere concerten gegeven zowel als soliste als in duoformatie. Mariete Peerik is actief in het organiseren van concerten en is organisator van het pianofestival Ootmarsum.


Margreet Wilmer is met pianoles begonnen bij José Lohman en is afgestudeerd aan het Conservatorium in Enschede bij Benno Pierweijer met als hoofdvak piano. Nadien heeft ze lessen gevolgd bij de pianist en pianopedagoog Michail Markov. Als uitvoerend pianiste is Margreet actief in meerdere duoformaties en als begeleidster van zanggroepen waarmee ze regelmatig concerten geeft.

Margreet heeft tevens een grote passie voor lesgeven en is werkzaam aan vier muziekscholen. Margreet Wilmer is enthousiast medewerkster aan het Pianofestival Ootmarsum.

DuoPianoArte

LOCATIE

Dit concert vindt plaats in de Themazaal van het Museum Ton Schulten, tussen de kleurrijke, imponerende, krachtige en mysterieuze schilderijen van de hypnotiserende wereld van Ton Schulten, vol emotie en betovering.


Wij bedanken het Museum Ton Schulten voor het gratis beschikbaar stellen voor het pianofestival Ootmarsum van de Themazaal, de filmzaal en de Galerie Chez-moi.

INFO

Zaal open

10:30

Programmaboekje

.

Pianoconcert DUO PIANOARTE

zondag, 10 sept 2023         11:00

Locatie  Museum Ton Schulten, Ootmarsum

Mariete Peerik en Margreet Wilmer