Pianofestival

Ootmarsum

Pianofestival Ootmarsum 2024

Home

Programma

Masterclass

Contact

Impressies

uitverkocht

In de pauze van dit concert wordt door uw gastheer koffie en thee aangeboden.

J.S. Bach


A. Casella

C. Franck


Sonate voor dwarsfluit en piano

in b mineur BWV 1030

    - Andante

    - Largo e dolce

    - Presto


  

Barcarola e Scherzo (1903)

voor dwarsfluit en piano


---pauze---


Sonate in A majeur

voor dwarsfluit en piano

    - Allegretto ben moderato

    - Allegro

    - Recitativo-Fantasia

    - Allegretto poco mosso

Programmaboekje

PROGRAMMA

60 minuten en pauze

MUSICI

Anna Colacioppo voltooide haar studie cum laude aan het conservatorium Rossini in Pesaro. Daarna vervolgde ze haar opleiding aan de academie Santa Cecilia in Rome bij M. A. Persichilli en vervolgens in Imola (Incontri col Maestro) waar ze studeerde met de meesters G. Cambursano, B. Cavallo, M. Mercelli en M. Valentini. In Florence studeerde ze vervolgens de piccolo bij N. Mazzanti.

Anna Colacioppo heeft meerdere audities en concoursen gewonnen om toe te treden tot gerenommeerde Italiaanse symfonieorkesten zoals het symfonieorkest Accademia Santa Cecilia in Rome, het symfonieorkest Teatro Regio in Turijn, het symfonieorkest Friuli Venezia Giulia, het symfonieorkest Arena di Verona, het symfonieorkest Teatro la Fenice in Venetië.

Anna Colacioppo heeft samengewerkt met verschillende orkesten, waaronder het symfonieorkest A. Toscanini in Parma, Maggio Musicale Fiorentino, de Gustav Mahler Jugendorchester academie, de Camerata Strumentale in Prato, het Symphonica Toscanini, het symfonieorkest van San Marino, het symfonieorkest Rossini, het Philharmonische orkest Marchigiana. Sinds 2007 is ze fluitiste van het symfonieorkest Comunale di Bologna.

Anna Colacioppo speelde onder leiding van gerenommeerde dirigenten zoals Lorin Maazel, Georges Prêtre, Isaac Karabtchevsky, James Conlon, Eliahu Inbal, Antonio Pappano, Charles Dutoit, Daniele Gatti, Marc Albrecht, Heinz Holliger, Michele Mariotti, Alberto Zedda.

Naast haar werkzaamheden in het orkest is Anna Colacioppo actief in verschillende ensembles. Ze vormt een vast duo met de pianist en clavenist Willem Peerik.

Anna Colacioppo & Willem Peerik

LOCATIE

Dit concert vindt plaats in het middelpunt van het landgoed Singraven: het voorname en toch uitnodigende Huize Singraven. Het Singraven is zeer toegankelijk. Dat geldt zowel voor het omliggende park als voor de havezate zelf, waar bevlogen gidsen wekelijks bezoekers ontvangen. Ze leiden je rond in het levenswerk van de laatste particuliere eigenaar, Willem Frederik Jan Laan, die bij zijn overlijden in 1966 een uitzonderlijke collectie kunst, meubilair en antiek achterliet.


Het landgoed Singraven ligt bij Denekamp, op 8 kilometer afstand van Ootmarsum. Een fietstocht vanuit Ootmarsum biedt u de mogelijkheid om dit glorieuze landgoed het beste te ervaren.

INFO

Zaal open

14:30

.

Kamermuziek dwarsfluit en piano

zondag, 10 sept 2023         15:00

Locatie  Huize Singraven, Molendijk 37, Denekamp

Anna Colacioppo & Willem Peerik